محل تبلیغات شما
سلام به همگی.

دوستان زیادی در مورد رشته من سوال پرسیدن. به طور خلاصه و کلی یکم برم رو منبر!

گرایش من پزشکیه. پس من در مورد دکتری پیوسته بیوتکنولوژی پزشکی اون هم در دانشگاه تهران صحبت میکنم. بقیه گرایش ها و دانشگاه ها شاید شرایط شون فرق کنه.

من به رشته م خیلی علاقه دارم. از لحاظ آینده ی جهان پیش بینی میشه که بیوتک پزشکی آینده بسیار خوبی داشته باشه. شرایط اپلای کردن از رشته ما بسیار خوبه و اکثر هم رشته ای های ما ایران نیستند و در بهترین دانشگاه ها تحصیل میکنند، از جمله Harvard Medical School!! در ایران هم موقعیت های خوبی هست و روی بچه های این رشته خیلی حساب میکنند. ما تمام کارمون تحقیقات و آزمایشگاه هست و در بعضی پست ها، با مریض و کارهای بالینی هم سر و کار داریم اما قسمت مهم کارهای ما در آزمایشگاه با DNA، سلول های مختلف انسانی، جانوری و می، حیوانات آزمایشگاهی و البته کامپیوتر هست. من در دبیرستان به زیست شناسی علاقه نداشتم و واسه همین رفتم رشته ریاضی. بعد واسه اینکه این رشته دکتری پیوسته بود انتخابش کردم! اما وقتی واردش شدم مدام بیشتر و بیشتر به زیست شناسی و پزشکی و ژنتیک علاقه مند شدم.

در این رشته در کارشناسی کلی درس های مهندسی مثل مکانیک سیالات و انتقال حرارت و هم باید پاس کنید که البته به درد گرایش فرآورش میخوره نه پزشکی.

سوالای مصاحبه چیز خاصی نیست و بیشتر اینه که چرا این رشته رو انتخاب کردی و در آینده چه کارایی دوست داری بکنی. همون رتبه مهمه

سال سوم و چهارم سالیانه یک و دویست به دانشجو پول میدن، در مقطع ارشد هم سالی دو و چهارصد. که البته گفتن از سال بعد شاید ندن! بنیاد نخبگان هم هست که شرایطش سخت تر شده ولی معمولا چند سالی به رتبه های خیلی خوب ماهی 150 میده :(

بیشتر بچه ها از سال  چهارم کار نیمه وقت دارن.

هیچ نیاز و وم و فایده ای نداره که المپیادی بوده باشین. تلاش تون و روحیه پژوهشگری مهمه.

اگر معدل لیسانس زیر 16 باشه نمیشه بری ارشد و با لیسانس از رشته خداحافظی میکنی! البته من فقط دو نفر در ورودی های 10 سال رو دیدم که اینطوری بشن و اونا هم خیلی تنبل یا بازیگوش و بی علاقه بودن.

اما چند تا نکته!

امکانات ساختمونی و فضای گروه بیوتک خوب نیست و ممکنه اولش توی ذوق تون بخوره

توی کارهای ما که تقریبا همه مواد و سلول و از خارج باید بیاد و خیلی هم گرونه کارهای پایان نامه معمولا به کندی و به سختی پیش میره.

برعکس پزشکی و دندان و اینا کسی تا وقتی به مرحله سوم نرسید بهتون نمیگه دکتر!

همکلاسی هایی تون که میرن دارو و دندان به احتمال زیاد در آینده از شما پول دار تر خواهند شد و کارشون هم راحت تره!

شما اگر خودتون شرکت تاسیس کنید و بیزینس راه بندازید(در ایران) یا یک محقق خیلی تاپ باشین(در خارج) میتونید از پزشکا و داروسازا خیلی پولدار تر بشین. مثل دکتر فریدون مهبودی مالک شرکت های آریوژن و سیناژن و کلی شرکت دیگه که کلی پزشک و داروساز براش کار میکنند.

اگر علاقه به پزشکی و دارو دارین و قصد اپلای ندارید توصیه میکنم اول برین اون رشته و بعد واسه Ph.D (دکتری تخصصی) بیوتکنولوژی بخونید.

موفق باشین.

چرا به ایران بازگشتم؟ از آقای دکتر مجید زمانی

دکتری پیوسته بیوتک

نوجوانی رو عشق است!

رشته ,هم ,های ,خیلی ,پزشکی ,علاقه ,این رشته ,دکتری پیوسته ,و در ,پزشکی و ,من در

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها