استقلال یکی از مهم ترین ارزش های هر انسانه. از دوران نوجوانی نیاز به استقلال در تصمیم گیری ها و انتخاب هامون خودش رو نشون میده و کم کم با رسیدن به جوانی، هر روز بیشتر نیاز داریم که برای خودمون فکر کنیم، تحلیل کنیم، انتخاب کنیم، تصمیم بگیریم و مستقل عمل کنیم. اکثر خانواده های ایرانی مستقل بودن رو در فرزندانشون پرورش نمیدن و تشویق نمیکنند و حتی جوون های 28-27 ساله هم به خانواده متکی و وابسته اند، چه از لحاظ اقتصادی و چه عاطفی و اجتماعی. بعضی والدین از روی دلسوزی و یا برای جامه عمل پوشوندن به آرزوهای دست نیافته ی خودشون، مایلند به جای راهنمایی کردن، همیشه کنترل کننده باشند.
داشتن تفکر و شخصیت مستقل لازمه ی پیدا کردن علاقه ها و طی کردن مسیر زندگی مخصوص به خود ماست. اگر می بینیم توی جامعه پیروی از مد (چه توی لباس و چه در شغل و تحصیلات و انتخاب همسر) روی زندگی بیشتر افراد تاثیر زیادی داره، اگه می بینیم در بحث ها و تعاملات اجتماعی اکثراً منطق و عقل وجود نداره و همه همون چیزی رو میگن که شنیده اند، اگه برای انتخاب رشته و دانشگاه و مسیر زندگی مون با خانواده و جامعه نمیتونیم کنار بیایم، همه اینا به خاطر مستقل نبودنه.
استقلال پیدا کردن چند مرحله داره. در این پست با اولین قدم برای کسب استقلال، یعنی داشتن تفکر مستقل آشنا میشیم. در هر سن و سال یا موقعیتی که باشید، مطمئن باشین این راهکارها براتون بسیار مفید خواهند بود!
مستقل ,تفکر ,استقلال ,کنیم، ,ها ,خانواده ,ها و ,و انتخاب ,و چه ,مسیر زندگی ,می بینیم
درباره این سایت